Adverteren in Duitsland

Heeft u aspiraties om de Duitse markt te bestormen met uw webwinkel, of bent u er wellicht al aktief maar zoekt u nog een gedegen promotiekanaal? Wat uw situatie ook is: wij hebben u een interessante deal te bieden. Gratis.

Heel kort samengevat: met www.jetztimangebot.de gaan we net als met dealpoint.nl de markt op. Zo ongeveer de machtigste domeinnaam voor het doel, ingezet op een zo eenvoudig mogelijke basis. Dus eigenlijk is het dealpoint.nl in een Duits jasje.

We zijn op zoek naar maximaal 500 webwinkeliers die we een gratis abonnement tot eind 2024 op ons Duitse platform kunnen bieden, in ruil voor hun feedback. U plaatst elke week vier nieuwe, scherp geprijsde aanbiedingen op jetztimangebot.de, en voorziet ons gedurende een jaar wanneer u het heeft van al uw positieve en negatieve commentaar.

We verwachten met jetztimangebot.de na enige aanlooptijd circa 45 miljoen Duitse consumenten te bereiken die samen wekelijks circa 650 miljoen aanbiedingen bekijken. Enorme aantallen, waar ook u baat bij kunt hebben. Maar voor we all-out gaan willen we weten waar de haken en ogen zitten, wat we over het hoofd hebben gezien en weten hoe het zit met bijvoorbeeld het gebruiksgemak.

Online adverteren in Duitsland? Het kan meer dan anderhalf jaar helemaal gratis. Pak die kans, want we hebben maar 500 plaatsen. Zonde als deze unieke kans aan uw neus voorbij gaat.